jueves, 25 de enero de 2007

Lectura massiva


DIMECRES dia 31 de gener del 2007 a les 12:00h

Atureu-vos un moment i penseu: Quan heu llegit l'última vegada? El diari durant l'esmorzar? O el còmic al metro? Felicitats si heu pogut llegir dins de les últimes 24 hores, gaudint de la lectura! Sou un lector habitual, una persona que llegeix cada dia. I si no heu llegit, potser no heu tingut temps o us ha faltat un llibre.

La Setmana Internacional del Llibre Infantil i Juvenil vol animar tothom a llegir més.

Volem ensenyar que llegir és un plaer, volem demostrar que el llibre forma part de les coses de cada dia. Proposem un quart d'hora de lectura als centres culturals, a les escoles i escoles bressol, a les oficines i als tallers.

Visca la lectura! Llegim dimecres 31 de gener del 2007, durant un quart d'hora al lloc on siguem.

Extret del programa de la Setmana Internacional del Llibre Infantil i Juvenil "Llegir ens porta lluny".

1 comentario:

Anónimo dijo...

mi habito lector fue sobretodo gracias a que en mi familia se leia mucho (ahora el unico que lee soy yo me temo) y me comia libros como El pequeño Nicolas o la familia Hoster. Luego me aficione a los clasicos universales, de Verne a Kipling pasando por Stevenson. Luego un amigo mio me acompaño a la biblioteca porque no sabia como apuntarme y eso cambio mi vida (y aficione a Snoopy y Garfield). Despues tuve valor de enfrentarme a Lovercraft y King gracias a que Poe me descubrio que el terror es tambien un placer.
No pasa un dia sin que lea al menos unas paginas de algo. eso es sacrilegio.