jueves, 21 de junio de 2007

Me faltan letras

A vegades no som del tot conscients de la immensa criatura internauta amb la que convivim diàriament. Interactuem amb ella, ens hi relacionem i hi aboquem la nostra vida i les nostres cabòries. A voltes la xarxa actua com una gran bola de neu, com un perpetuum mobile que no para i que es retroalimenta sense control. El cas que us explicaré n'és un perfecte exemple.


1. Dos nois més avorrits que una castanya parlen de tonteries i es plantegen si dins d'un paquet de pasta amb forma de lletres per a fer sopa, hi seran o no totes les lletres i números de l'abecedari. Un dia que sí, l'altre diu que no. Fan una aposta.

2. Un d'ells es pren l'aposta seriosament i compra un paquet de pasta amb forma de lletres. L'obre i aboca tot el sou contingut a la taula i mira de reunir totes les lletres. Atònit, descobreix que hi són totes exceptuant la U i la W.

3. Picat perquè ha perdut l'aposta envia una carta a Pastas Gallo, marca del paquet que havia comprat, demanant el perquè aquestes dues lletres no hi són. Serà un problema tècnic que ha afectat només al seu paquet o succeeix a tots els paquets?

4. Alhora també envia l'anècdota als mitjans de comunicació i sorprés aquests la reprodueixen i li donen molta més importància que ell. L'entrevisten a la COPE, la SER, Punto Radio, al diario 20 minutos. La notícia també s'estén per la xarxa a multitut de blocs.

5. Pastas Gallo demana disculpes (!!!) i promet solucionar el problema afegint les dues lletres absents i d'altres, no fos que hi hagi més polèmiques, com la Ñ i per adequar-se a les noves tecnologies també l'@.

6. Al noi en qüestió li regalen un paquet amb tot de productes de Pastas Gallo i una visita a la fàbrica perquè comprovi ell mateix com es realitzen les lletres per fer-ne sopa.

Opineu si us plau, que riurem segur!

Està claríssim...

4 comentarios:

Anónimo dijo...

La sopa no sé però la foto és molt bona...
i la notícia és tremenda, vaja.

ChetoCheta dijo...

Hola!
No veas eso lo has hecho con Photoshop o relamente te has dedicado a escribirlo con las letras de la sopa???
La verdad es que hay gente para todo y si a ese chaval le supo tan mal me alegro de que le hiciesen caso, no sea que se desquicie y haga alguna cosa rara!

Anónimo dijo...

hi ha gent per tot, això està clar. Anècdotes d'aquestes fan riure i mira, només per això ja valen la pena.
També tinc el dubte de com has fet això de la foto, l'has retocat o t'has dedicat a triar les lletres de veritat?

bravecoast dijo...

que kafkiano todo