lunes, 4 de junio de 2007

Terracitas 2007

Ja ha començat la temporada 2007 de Terracitas!!! Va quedar inaugurada ahir amb un dinar amb ma germana i el seu marit. Ens van acompanyar una fideuà amb allioli, un pastís de xocolata amb plàtan i formatge fresc que van fer ells, i per beure aigua, coca cola i un lambrusco ben fresquet.

Aquest any s'esdevé una novetat molt important, ja que hem ampliat la taula de la terrassa i ara en tenim una per a 6 persones i amb parasol. Espero que poguem celebrar moltes festetes aquestes vesprades d'estiu.

Fideuà

250 gr de fideus fins
1 ceba mitjana
6 tomàquets madurs
200 gr de gambes pelades
200 gr de sípia tallada a trossos
600 ml caldo de peix (jo el faig amb cap de rap, espines i peix de roca)

Fregir les gambes i la sípia un moment i reservar. En el mateix oli sofregir la ceba i quan estigui transparent afegir-hi el tomàquet. Un cop el tomàquet hagi reduit incoporar els fideus i donar voltes amb cullera de pal durant uns 5 minuts. Afegir el caldo a cullerots i a mida que es vagi consumint i quan faltin un parell de minuts per a que els fideus siguin al dente, incorporar les gambes i la sípia i acabar la cocció al forn perquè es faci crosteta. Es pot acompanyar amb allioli.

3 comentarios:

bravecoast dijo...

muy fina la vajilla, me ha gustado mucho. la mesa y el parasol muy apañados. y la foto de la fideua da la impresion de que estaba para rechuparse los deditos.
joderrrrrr

ChetoCheta dijo...

Estaba muy rica la fideuá si señor!

Anónimo dijo...

Me encanta el fideua!
Pues a ver si hacemos unas vespradas de éstas! yo me apunto ;D